[BKPSM] 10 Brygada Kawalerii Pancernej Im.Gen.Broni-Stanisława Maczka
Użytkownik
tylko ta "2" taka trochę hmm- z choinki "1" bym rozumiał "7" też, ale 2 to liczba o znaczeniu raczej "miłosnym" ;] niełatwo jest ją przemalować, bo to raczej budowanie całej struktury od zera, ale jest to do zrobienia.
Jeśli się wszystkim podoba, tzn Wodzowi, to wiadomo, ale póki temat (chyba) jest otwarty, to ja ze swojej strony zaproponowałbym odznakę 4 Pułku Pancernego "Skorpion":
nie znaczy to, że mi się nie podoba znaczek 2 warszawskiej, po prostu 4pułk był legendarny, i wydaje mi się, że taki czarny znaczek ma w sobie sporo elegancji (z drugiej strony skorpion też chyba z choinki, no ale ma pancerzyk i jest jadowity ;p)
Jakby co, mogę spróbować usunąć "2" ale po niedzieli.
panczekoladka napisał:
tylko ta "2" taka trochę hmm- z choinki
"1" bym rozumiał "7" też, ale 2 to liczba o znaczeniu raczej "miłosnym" ;] niełatwo jest ją przemalować, bo to raczej budowanie całej struktury od zera, ale jest to do zrobienia.
Jeśli się wszystkim podoba, tzn Wodzowi, to wiadomo, ale póki temat (chyba) jest otwarty, to ja ze swojej strony zaproponowałbym odznakę 4 Pułku Pancernego "Skorpion":
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c … ion%22.jpg
nie znaczy to, że mi się nie podoba znaczek 2 warszawskiej, po prostu 4pułk był legendarny, i wydaje mi się, że taki czarny znaczek ma w sobie sporo elegancji(z drugiej strony skorpion też chyba z choinki, no ale ma pancerzyk i jest jadowity ;p)
Jakby co, mogę spróbować usunąć "2" ale po niedzieli.
Czeko fajny znaczek ale trzeba by było zmienić nazwę klanu na ''Fighting Scorpions of the war" :-)
Użytkownik
skorpiona mozna zmienic tak jak i "2" fighting scorpions xd a moze fighting couples (czy jakos tak
poprawnosci nie sprawdze bo na uczelni siedze:p)
Nowy użytkownik
mi się podoba :-)
Użytkownik
jadą wozy kolorowe... git malina
Użytkownik
poprawiajmy zszarganą opinię o Polaczkach na randomach x)